Tilataksi Oulussa ja
ympäristökuntien alueella – Invataksi A. Grekula Oy

Yhteystiedot
Tilataksi Oulu

Meillä tilataksilla matkustaminen on vaivatonta kokeneiden ja ammattitaitoisten kuljettajien kanssa. Monipuoliset tilataksipalvelumme 1–8 hengelle ovat käytettävissäsi Oulussa ja lähialueilla. Toimitamme yksilö-, ryhmä- ja invakuljetukset tarpeidesi mukaisesti. Ammattitaitoisten kuljettajiemme kyydissä matkustaminen on sujuvaa ja helppoa. Anna Invataksi A. Grekulan huolehtia matkanteostasi!

Taksi 1+8 ja taksibussi

Ryhmäkuljetukset

Tarvitsetko ryhmällesi kyyditystä juhliin, polttareihin tai illanviettoon? Invataksi A. Grekula toteuttaa 1+8 hengen ryhmämatkat sinne, minne sinä haluat. Voit huoletta levätä ja nauttia matkanteosta. Hoidamme lisäksi laadukkaat yrityskuljetukset tarpeisiinne luotettavasti ja vaivattomasti. Toteutamme kuljetukset Oulussa ja sen ympäristökuntien alueella.

Tilaa palvelu!

Tilauskuljetukset

Oletpa sitten matkalla lähelle tai kauas, tasokkaat taksimme ja kokeneet kuljettajamme vievät sinut perille. Ryhmäkuljetusten lisäksi järjestämme henkilökuljetukset vaikkapa lentokentälle. Unohda stressi ja anna meidän huolehtia siitä, että saavut ajoissa perille.

Invakuljetukset

Tilaviin autoihimme sopivat hyvin paarit, pyörätuoli ja saattaja. Palvelualttiit kuljettajamme auttavat teidät kyytiin ja vievät turvallisesti määränpäähän. Teemme työmme aina asiakkaan tarpeet huomioiden ja huolehdimme siitä, että matkanne on teille mahdollisimman miellyttävä.

Taksin hinnat Oulu

Hinnasto

 • Perusmaksut arkisin klo 6–20.00

  5,00 €

 • Lauantaisin ja aattona klo 6–16.00

  5,00 €

 • Muina aikoina (merkkivalon palaessa)

  9 €

 • Matkataksa 1–4 matkustajaa

  1,80 € /km

 • 5–8 matkustajaa

  2,30 € /km